Bij Plexi-Trend begrijpen we dat er soms redenen kunnen zijn waarom u een product wilt retourneren. Daarom hebben we ons retourbeleid ontwikkeld om u een soepele en transparante retourervaring te bieden.

Retourneren Binnen 14 Dagen

Conform de wettelijke voorschriften bieden wij een retourperiode van 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, heeft u het recht om deze binnen deze periode te retourneren.

Stappen voor Retourneren:

  1. Retour Aanmelden: Als u besluit om een product te retourneren, meld dit dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling door contact met ons op te nemen. We zullen u voorzien van retourinstructies.
  2. Terugsturen: Zorg ervoor dat het product ongeopend en in de originele, onbeschadigde verpakking zit. U bent verantwoordelijk voor het veilig verpakken en terugsturen van het product naar ons adres. De kosten van de retourzending zijn voor uw rekening.
  3. Ontvangst van de Retour: Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot verwerking van de retour.

Uitzonderingen

Houd er rekening mee dat we alleen ongeopende en niet beschadigde verpakkingen kunnen accepteren. Als u een product heeft ontvangen dat defect is of niet aan uw verwachtingen voldoet, neem dan contact met ons op of raadpleeg onze garantiepagina voor informatie over garantieclaims.

Contact Opnemen

Als u vragen heeft over ons retourbeleid of als u een retour wilt aanmelden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het retourproces.

Bij Plexi-Trend willen we dat u tevreden bent met uw aankoop. We doen ons best om u een positieve ervaring te bieden, zelfs als u besluit om een product te retourneren. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen.