Bij Plexi-Trend begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw bestelling snel en veilig bij u aankomt. We streven ernaar om uw winkelervaring soepel en zorgeloos te maken, en daarom willen we u graag informeren over ons leveringsproces.

Verzendopties

We maken gebruik van de betrouwbare diensten van PostNL voor onze leveringen. Hier zijn enkele belangrijke details over onze verzendopties:

  • Levering in Nederland: Als u zich in Nederland bevindt, kunt u uw bestelling doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen verwachten. We doen ons uiterste best om uw producten zo snel mogelijk bij u te krijgen.
  • Levering in het Buitenland: Voor klanten buiten Nederland, inclusief België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken, kan de levertijd enkele dagen langer duren. We streven er echter naar om uw bestelling snel en efficiënt af te handelen.

Verzendkosten

De verzendkosten variëren afhankelijk van uw locatie en de grootte en het gewicht van uw bestelling. Tijdens het afrekenen ziet u de verzendkosten duidelijk weergegeven voordat u uw bestelling bevestigt.

Volgen van Uw Bestelling

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met trackinginformatie, zodat u de voortgang van uw levering kunt volgen. Hiermee kunt u precies zien wanneer uw bestelling bij u wordt bezorgd.

Betalingsopties

Bij Plexi-Trend bieden we verschillende handige betalingsopties, waaronder iDEAL, PayPal, Bancontact, Giropay en achteraf betalen met Klarna. Kies de optie die het beste bij u past en voltooi uw bestelling veilig en gemakkelijk.

Neem Contact Met Ons Op

Heeft u vragen of opmerkingen met betrekking tot de levering van uw bestelling? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele zorgen aan te pakken.

Bij Plexi-Trend doen we er alles aan om uw bestelling met zorg te verwerken en u een vlotte levering te bieden. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

We hopen dat deze informatie u helpt uw bestelling bij Plexi-Trend te plaatsen met vertrouwen in ons leveringsproces. Als u verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.