Bij Plexi-Trend hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en de kwaliteit van onze producten. We willen ervoor zorgen dat u met vertrouwen bij ons kunt winkelen, en daarom bieden we de wettelijke garantie zoals voorgeschreven door de Nederlandse wetgeving.

Wettelijke Garantie

De wettelijke garantie houdt in dat een product moet voldoen aan wat u als consument redelijkerwijs mag verwachten. Dit betekent dat onze producten moeten voldoen aan de verwachtingen die u redelijkerwijs mag hebben op het gebied van kwaliteit en functionaliteit.

Onze Verplichtingen

Als u een product bij ons heeft gekocht en u ervaart een defect of een probleem dat niet het gevolg is van normale slijtage of onjuist gebruik, staan wij klaar om u te helpen.

Onze verplichtingen omvatten:

  • Reparatie: Als het defect gerepareerd kan worden, zullen we dit voor u doen.
  • Vervanging: Als reparatie niet mogelijk is, bieden we u een vervangend product aan.
  • Terugbetaling: Als geen van de bovenstaande opties mogelijk is, kunt u recht hebben op een terugbetaling van uw aankoopprijs.

Meld Een Garantieclaim

Als u van mening bent dat u aanspraak wilt maken op de wettelijke garantie, neem dan contact met ons op. We zullen uw situatie zorgvuldig beoordelen en u voorzien van instructies over hoe u verder kunt gaan.

Buiten Wettelijke Garantie

Houd er rekening mee dat de garantie niet van toepassing is in gevallen van normale slijtage, onjuist gebruik, of schade die door de gebruiker is veroorzaakt.

Contact Opnemen

Heeft u vragen over ons garantiebeleid of wilt u een garantieclaim indienen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te assisteren en ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop.

Bij Plexi-Trend is uw tevredenheid onze prioriteit, en we streven ernaar om uw vertrouwen in onze producten en diensten te rechtvaardigen. Wij houden ons aan de wettelijke garantievoorschriften om ervoor te zorgen dat uw rechten als consument beschermd zijn.