Bij Plexi-Trend streven we ernaar om uw winkelervaring zo eenvoudig en handig mogelijk te maken, inclusief het betalingsproces. We werken samen met Mollie, een vertrouwde betaalprovider, om ervoor te zorgen dat uw betalingen veilig en probleemloos verlopen.

Veilige Betaalmethoden

Wij bieden een verscheidenheid aan veilige en betrouwbare betaalmethoden om aan uw behoeften te voldoen. U kunt kiezen uit de volgende betaalopties:

  • iDEAL: Deze populaire Nederlandse betaalmethode biedt een snelle en veilige manier om uw bestelling te betalen via uw eigen bank.
  • PayPal: Gebruik uw PayPal-account om uw betaling gemakkelijk en veilig te verwerken.
  • Bancontact: Voor onze klanten in België bieden we de mogelijkheid om te betalen met Bancontact.
  • Giropay: Klanten in Duitsland kunnen profiteren van de betaalmethode Giropay.
  • Achteraf Betalen met Klarna: Als u de voorkeur geeft aan betalen na ontvangst van uw bestelling, bieden wij de optie om achteraf te betalen met Klarna.

Veilig en Betrouwbaar

Uw online veiligheid is voor ons van het grootste belang. Mollie voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en maakt gebruik van geavanceerde technologie om uw betalingsgegevens te beschermen. U kunt erop vertrouwen dat uw persoonlijke en financiële informatie veilig wordt verwerkt.

Betalingsverwerking

Zodra u de gewenste producten in uw winkelwagen heeft geplaatst, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde betalingspagina van Mollie. Hier kunt u uw betalingsmethode selecteren en de transactie voltooien. Na een succesvolle betaling ontvangt u een bevestiging van uw bestelling.

Vragen Over Betaling?

Heeft u vragen of zorgen met betrekking tot het betalingsproces? Neem gerust contact met ons op, en ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Bij Plexi-Trend doen we er alles aan om uw bestelproces zo gemakkelijk mogelijk te maken, en we zijn er trots op dat we betrouwbare betalingsmethoden kunnen aanbieden via Mollie. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen.